Kosten PCR coronatest met Reiscertificaat
☝Klik & Boek Vandaag je test!☝

Dit houdt de coronatest Dreumel in

Dit houdt de coronatest Dreumel in

Moet je een coronatest in Dreumel doen, maar weet je nog niet precies wat het allemaal inhoudt? Dan is het goed om je eerst in te lezen. Als je geen klachten van het coronavirus ervaart, kun je namelijk niet bij de GGD terecht. Ook geldt de uitslag van de GGD niet als officiële verklaring voor wanneer je wilt gaan reizen. In dit geval dien je naar een commerciële testlocatie te kijken, waar je verschillende mogelijkheden hebt en ook een reisdocument in Dreumel aan kunt gaan vragen. Maar wat moet je dan allemaal weten?

De PCR test gaan kiezen

De coronatest komt in verschillende varianten. In eerste instantie heb je de PCR test in Dreumel, die zowel bij de GGD als bij de commerciële testlocaties afgenomen wordt. Bij deze test worden er twee wattenstaafjes in jouw keel en neus gedaan. De monsters die hiermee genomen worden, moeten onderzocht worden in het laboratorium. De uitslag van de PCR test in Dreumel of in de buurt van Megen, Rossum, Ophemert, Tiel, Heerewaarden, testlocatie Opijnen, Zoelen, Lith, en Drumpt laat daarom 24 tot 48 uur op zich wachten. Je kunt er dan wel vanuit gaan dat je een betrouwbare uitslag in handen hebt. Je weet gelijk waar je aan toe bent na het uitvoeren van deze test. Ook in de omgeving: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Dreumel.

De sneltest als alternatief

Sneltest, Coronatest of pcr-test aanmelden in Dreumel bij coronatest-zaltbommel.com

Je kunt echter ook voor een sneltest in Dreumel gaan. De sneltest geeft jou binnen 15 minuten al een antwoord. Dit komt doordat er geen laboratorium bij komt kijken en de strepen afgelezen moeten worden van de test zelf. Een enkele streep is negatief, twee strepen is positief. De sneltest in Dreumel mag uitsluitend afgelezen worden door de professional. Indien dit niet gebeurt, zal de uitslag ook niet betrouwbaar genoemd worden en kun je geen officieel reiscertificaat in Dreumel krijgen. Jij gaat na de test dus gewoon weer naar huis. Zie Locaties in de regios Zoelen en Heerewaarden.

De afspraak online maken

Om de afspraak in te plannen kies je een van de testen of allebei en geef je aan of je een reisdocument in Zaltbommel nodig hebt. Je vult dan de gevraagde gegevens in. De testlocatie heeft jouw naam, adres en woonplaats nodig om in het systeem te zetten. Aan de hand van de woonplaats krijg je ook de dichtstbijzijnde testlocatie te zien. Hier kun je een geschikte datum aangeven en het tijdstip kiezen. Je rondt het maken van een afspraak af door de kosten te betalen die je in het laatste venster ziet verschijnen. Je ontvangt dan een bevestigingsmail. Afspraak maken in Dreumel of regio Tiel, Drumpt!

Goed voorbereiden op de testuitslag

De coronatest in Dreumel kan jou dan meer duidelijkheid geven over jouw gezondheid. Daarnaast zal het meer vrijheid gaan geven als je een negatieve testuitslag hebt. Bij een positieve testuitslag zal er een quarantaineperiode van twee weken aanbreken en wordt de uitslag doorgegeven aan de GGD. Je wordt dan gebeld door een medewerker om een bron- en contactonderzoek uit te voeren. Je kunt dan ook alle informatie krijgen over eventuele extra maatregelen die je nog kunt gaan nemen. Zo zorg je ervoor dat er niemand in jouw omgeving besmet wordt. Bereid je daarom altijd voor.

Kosten PCR-testen met Reisverklaring
☝Klik hierboven & Boek Vandaag je test!☝